Introductie

Ben jij bewezen succesvol als bestuurssecretaris in een ziekenhuis? Wil jij de komende 4-6 maanden meebouwen aan de toekomst van het IJsselland Ziekenhuis? En ben jij een echte ‘verbindingsofficier’ die deze organisatie en bestuurders inhoudelijk gaat ondersteunen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Interim Bestuurssecretaris functioneer je tijdelijk als rechterhand van de bestuurders, waarbij je nauw samenwerkt met het secretariaat, het MSB, de medische staf en de managers & control. Je gaat ondersteunen op interne, bestuurlijke en organisatorische processen, als ook op externe en strategische processen. Je adviseert proactief over zaken die de bedrijfsvoering en ontwikkeling van het ziekenhuis raken.

Als persoon ben je een integere, accurate en een overtuigende teamspeler, die met respect voor ieders eigen verantwoordelijkheid processen effectief kan organiseren en bewaken. Uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn vereist bij het opstellen van jaarplannen, beleidsadviezen, notities, rapportages, verslagen en brieven. Je bent een onafhankelijk denker.

We zoeken iemand die ruime ervaring heeft als bestuurssecretaris, organisatie-sensitief en analytisch sterk is, en in staat is om met tact, humor en ondernemingszin bij te dragen aan de ontwikkelingen van het ziekenhuis.

Aanbod

Wij bieden deze uitdagende opdracht, voor een periode van 4 tot 6 maanden, waarin je op interimbasis een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de ziekenhuisorganisatie. Voor 32 – 36 uur per week.

Functie-eisen

• Ruime ervaring als bestuurssecretaris in een ziekenhuis
• WO-werk en denkniveau
• Voldoende senioriteit en ontwikkelde politiek-bestuurlijke sensitiviteit
• Je hebt een goede pen, kunt balanceren tussen gremia en beweegt je makkelijk op ieder niveau.
• Organisatorisch sterk, weet verbinding te maken en een hands-on mentaliteit
• In staat tactvol te handelen met gevoel voor verhoudingen

Organisatie

Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een algemeen regionaal ziekenhuis met 390 bedden. Het ziekenhuis heeft een buitenpolikliniek in Rotterdam Nesselande en een buitenpolikliniek in Krimpen aan den IJssel. Het Ijselland ziekenhuis biedt een breed pakket aan medisch specialistische zorg.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft deze functie. Voor meer informatie neem je contact op met Mijke Eggink op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.