Introductie

Ben jij gepokt en gemazeld op het gebied van financiële administratie? Heb jij ervaring met het opnieuw inrichten hiervan? Ben jij analytisch sterk en heb je een brede blik op de organisatie? En ben jij per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Met spoed zijn wij op zoek naar een Interim Coördinator Financiële Administratie voor de Huisartsenposten Oost-Brabant. Als rechterhand van de Controller houd je je tijdelijk bezig met het opbouwen en het opnieuw inrichten van de financiële administratie. Samen met de Assistent Controller en medewerkers beschrijf je alle financiële processen en richt je ze in.

In het kort houd je je dus bezig met:
– Beschrijven van alle financiële processen op de afdeling
– Uitwerken van de beschrijvingen in de werkinstructie/handleiding
– Inrichten van de IC maatregelen op de afdeling
– Jaaragenda maken van de werkzaamheden
– Werknemers in hun kracht zetten om de afdeling volwaardig te laten functioneren.

Aanbod

Wij bieden voor een periode van 4 tot 6 maanden, met optie tot verlenging, een uitdagende opdracht voor 24 uur per week.

Functie-eisen

Je herkent jezelf in:
– Je hebt jezelf bewezen als interimmer op het gebied van Financiële Administratie
– Je hebt ervaring met financiën in de zorg
– Je bent per direct beschikbaar
– Je hebt kennis van exact

Je bent hebt veel ervaring met processen als:
– Facturering en debiteurenbeheer
– Contracten en facturen , crediteurenbeheer
– Verwerken van banken
– Lonen en salarissen boeken, incl controle
– Fiscale zaken (BTW, VPB, werkkosten regeling)

Organisatie

Huisartsenposten Oost-Brabant verleent acute huisartsenzorgzorg tijdens de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen. De zorg wordt verleend vanuit zeven plaatsen: Eindhoven, Geldrop, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Oss, Uden en Zaltbommel. In Eindhoven, Geldrop, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en Uden is de huisartsenpost gevestigd in het ziekenhuis, naast de Spoedeisende Hulp, waar nauw mee wordt samengewerkt. Het verzorgingsgebied telt ruim 1,1 miljoen inwoners.

Vanuit het bedrijfs- en bestuursbureau in Den Bosch vindt o.a. ondersteuning plaats op het gebied van P&O, financiën, communicatie , ICT en kwaliteit. Op het hoofdkantoor zijn ongeveer 30 mensen werkzaam.
Onder het motto ‘Steeds betere zorg’ werkt Huisartsenposten Oost-Brabant continu aan zorg van een hoogwaardig niveau tegen aanvaardbare kosten. Door een constante focus op de kwaliteit van de geboden zorg willen we bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de huisartsenzorg in het algemeen. Hierbij staat het belang van de patiënt centraal. Patiëntveiligheid is een belangrijk speerpunt binnen het kwaliteitsbeleid.
Huisartsenposten Oost-Brabant is een transparante organisatie en legt zowel naar binnen als naar buiten verantwoording af over het gevoerde beleid en de zorg.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de interim Coördinator Financiële Administratie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva Baas consultant bij Neo-Mundo, op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.