Introductie

Ben jij bewezen succesvol als interim leidinggevende op het gebied van bedrijfsvoering? Vind je het leuk om zowel strategisch als operationeel bezig te zijn? Ben je enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling? En ben je per direct beschikbaar voor 32-36 uur?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep zoeken wij per direct een Interim Manager Bedrijfsvoering voor de regio Albrandswaard / Nissewaard. Deze organisatie is in transitie naar duaal management waarbij de zorggroepen aangestuurd worden door een management duo, te weten de Manager Wonen en Zorg en de Manager Bedrijfsvoering. De Manager Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van twee locaties en vormt zodoende met twee Managers Wonen en Zorg een duo. De Manager Bedrijfsvoering valt hiërarchisch onder de Regiomanager.

Als Manager Bedrijfsvoering ben je het in- en externe aanspreekpunt voor de toegewezen woonzorggroepen op het gebied van bedrijfsvoering. Samen met de Manager Wonen en Zorg ben je duaal verantwoordelijk voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan de cliënten, en stuur je de thuiszorgteams aan.

Concreet houdt dit in dat:
– Je (in duale afstemming met de Manager Wonen en Zorg) leiding geeft aan alle Regisseurs Wonen en Zorg en aan alle medewerkers binnen de woonzorggroepen.
– Je lid bent van het regiomanagementteam.
– Je verantwoordelijk bent voor kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting, rekening houdend met zorgzwaarte.
– Je (duaal met de Manager Wonen en Zorg) verantwoordelijk bent voor het proces van de uitvoering van zorg binnen de gestelde kwaliteitsdoelstellingen (kwalificaties, protocollen, registraties, dossiervorming en administraties).
– Je projectleider wordt van de ‘Proeftuin’; het implementatieproces van zorggroepen op één van de locaties van Argos.
– Je zowel strategisch als operationeel aan de slag gaat.

Aanbod

Een afwisselende en uitdagende opdracht voor 32-36 uur voor een periode van tenminste 6 maanden in een ouderenzorg organisatie in ontwikkeling.

Functie-eisen

– Je hebt ruime ervaring op het gebied van bedrijfsvoering in een zorgorganisatie, bij voorkeur in de VVT.
– Je bent bewezen succesvol als leidinggevende in een organisatie in ontwikkeling.
– Je beschikt over kennis op de terreinen van ICT, informatiemanagement, huisvesting, inkoop en cliënt/financiële administratie om zo deze aandachtsgebieden sturing te kunnen geven.
– Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
– Je hebt een sterk organisatorisch vermogen.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.
Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt. Fase 1 van de organisatieontwikkeling is inmiddels afgerond waarbij vijf regio’s zijn gevormd met ieder zijn eigen regiomanager. Hier opvolgend zullen de komende tijd de huidige teams transformeren naar kleinere ‘woonzorggroepen’, met de Regisseur Wonen en Zorg als sleutelfiguur voor zowel de cliënt en familie als voor de medewerkers. Daarnaast zal er een duaal managementstructuur van de huizen gevormd worden, ingevuld door de Manager Wonen en Zorg en de Manager Bedrijfsvoering.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken ze samen aan hun klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de Interim Manager Bedrijfsvoering. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva Baas, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.