Introductie

Ben jij bewezen succesvol als Interim manager in de (ouderen)zorg? Ben je enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling? en ben jij per direct beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep zoeken wij per direct een interim Manager Wonen & Zorg, voor locatie de Es in Spijkenisse (PG en Somatiek). Argos Zorggroep is in transitie naar duaal management, waarbij de zorggroepen aangestuurd worden door een tweekoppig management team, te weten de Manager Wonen & Zorg en de Manager Bedrijfsvoering. Samen met de Manager Bedrijfsvoering ben je duaal verantwoordelijk voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan de cliënten.

Als Manager Wonen en Zorg heb je een integrale managementverantwoordelijkheid ten aanzien van de zorg en kwaliteit. Je geeft direct leiding aan de Regisseurs van de afdelingen en geeft functionele aanwijzingen aan (team)medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de afspraken in zorgplannen en medeverantwoordelijk voor de evaluatie en ontwikkeling van de algehele zorg.

Aanbod

Een uitdagende opdracht voor 28 – 36 uur per week voor een periode van 3 tot 6 maanden.

Functie-eisen

– Je hebt aantoonbare ervaring als Interim Manager in de gezondheidszorg, bij voorkeur ouderenzorg.
– Je hebt bewezen succesvol als leidinggevende in een organisatie in ontwikkeling.
– Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
– Je stuurt op basis van budget informatie en je zet voorstellen op papier.
– Je hebt aantoonbare affiniteit met het leggen van verbinding, binnen een resultaatgericht klimaat in een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken gestimuleerd wordt.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Interim Manager Wonen & Zorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.