Introductie

Voor een derdelijns centrum in de GGZ zijn wij met spoed op zoek naar een Interim operationeel- tactisch manager met projectkwaliteiten.

Functie

Je gaat dagelijks operationeel leidinggeven op de locatie. Dit doe je in nauwe afstemming met de beleidspsychiater. Je treft uitdagingen op het gebied van bedrijfsvoering, personeelsbeleid en mogelijk groepsdynamica. Je gaat (samen met de beleidspsychiater) een eenduidige en veilige behandelcontext borgen. Je gaat de behandellogistiek en –structuur verder optimaliseren en je implementeert en monitort de maatregelen.

Naast het aansturen van de verschillende medewerkers, initieer en implementeer je verbetertrajecten. Je ontwikkelt een passend behandel- en zorgaanbod voor de doelgroep en de daarbij behorende disciplines. Je bent actief betrokken en verantwoordelijk voor het verbinden van alle processen op de locatie passend bij het uitgezette behandelbeleid van de eenheid dan wel de organisatie.
Als projectleider ga je tenslotte de bedrijfsvoering van o.a. het logeerhuis, in afstemming met de te maken strategische keuzes, verder optimaliseren. Om het behandelcentrum en het logeerhuis binnen een kort tijdsbestek nog beter te laten functioneren op het gewenste kwaliteitsniveau, maak je graag grote stappen met de beschikbare middelen. De situatie vraagt om een leider die staat voor focus en daadkracht. Heb jij genoeg in huis om dit met overtuigingskracht en tact op te pakken?

Aanbod

Het betreft een opdracht per direct van gemiddeld 3 a 4 dagen per week voor ongeveer 3 maanden.

Functie-eisen

•Jij hebt ruime ervaring als Interim Teamleider / Manager bij ontwikkelende teams in de GGZ ( klinisch en in behandelcentra) die toewerken naar steeds betere samenwerking, kwaliteit en efficiency.
•Je werkt graag samen met de (beleids) Psychiaters en behandelaren die vakinhoudelijk aansturen.
•Je bent gewend om te werken in een veranderende context, waarbij je ook in moeilijke tijden de leiding neemt om veranderingen teweeg te brengen.
•Je bent een toptalent in het organiseren van (logistieke) processen en het aansturen en motiveren van teamleden.
•Je bent zeer kwaliteitsbewust en hebt bewezen ervaring met kwaliteitssystemen.
•Je bent graag zichtbaar en zorgt dat medewerkers zich verbinden aan plannen en bijdragen aan de hiermee te realiseren doelen.
•Je bent adviserend, ondersteunend, empathisch en coachend, maar ook streng daar waar nodig.
•Je bent klantgericht, actief, nieuwsgierig en signaleert kansen.

Organisatie

Het betreft een GGZ organisatie gericht op jongeren in een klinische setting met 25 bedden en een logeerhuis. Een ambulante behandelsetting waarbinnen zowel individuele als groepsbehandelingen worden geboden.

Lukt het jou om noodzakelijke veranderingen door te voeren, zodat een betere samenwerking en meer efficiency en kwaliteit ontstaat? Ben jij het type leider die de medewerkers in hun kracht zet, hen coacht op hun verantwoordelijkheid en kun je daarbij ook de kwaliteit van de geboden diensten naar een hoger plan helpen? Deins je niet terug voor forse inhoudelijke en personele uitdagingen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010-7600985.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.