Introductie

Kan jij als geen ander je handen uit de mouwen steken en operationeel aan de slag gaan? Weet jij door coachend en zichtbaar leiderschap medewerkers te inspireren, ondersteunen en in hun kracht te zetten? En ben jij vooral ook resultaatgericht en per direct beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor WoonZorgcentra Haaglanden (WHZ) zijn wij per direct op zoek naar een inspirerende teamleider voor een van de locaties. Je gaat samen met andere betrokkenen voortdurend verbeteren, ontwikkelen, implementeren en borgen binnen de koers en kaders van WZH en de locatie. Als teamleider heb je alle gelegenheid om je team te vormen en te ontplooien. WZH verwacht van een leidinggevenden een manier van werken waarbij het zakelijke en het menselijke aspect goed tot hun recht komen en in balans zijn.
De locatie waarop je gaat werken is één van de 12 woonzorgcentra van WZH en is gespecialiseerd in kleinschalig wonen voor ouderen met dementie. Daarnaast heeft de locatie een Hospice met 8 bedden en wordt binnen het DAC/OC (dagactiviteitencentrum en ontmoetingscentrum) een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden aan thuiswonende ouderen met dementie. Tenslotte zijn er Garantwoningen voor zelfstandig wonende ouderen met zorg.

Jouw uitdaging:
• Je bent verantwoordelijk voor de meest optimale afstemming tussen cliënt- en medewerker agenda.
• Integraal leidinggeven aan ongeveer 60 medewerkers in verschillende teams.
• Organiseren en realiseren van wonen, welzijn en zorg binnen de woongroepen.
• Je maakt onderdeel uit van het locatiemanagementteam.
• Adviseren over en uitvoeren van beleid.

Functie eisen

• Bij voorkeur een verpleegkundige achtergrond aangevuld met een management opleiding op HBO niveau.
• Je hebt jezelf bewezen als teamleider, ervaring in de ouderenzorg is een pré.
• Jij zet, met humor en relativeringsvermogen, je medewerkers op inspirerende wijze in hun kracht.
• Je bent ontwikkelings- en oplossingsgericht.
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende opdracht voor minimaal 24 uur per week in een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer.

Organisatie

Woon Zorgcentra Haaglanden biedt binnen 12 woonzorglocaties in de regio Haaglanden mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden. Zij bieden deze totaaloplossingen binnen de kernwaarden ‘open’, ‘samen’, en ‘geborgen’ samenkomend in de term ‘voor elkaar’. In alles dat WHZ samen doet, staat de klant centraal.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de interim teamleider. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva Baas, consultant bij Neo-Mundo, op 010-7600985 of info@neomundo.local.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór 15 december een CV en scherp (ZZP-)tarief of salarisindicatie achter te laten via de knop solliciteren. Een digitaal assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de procedure.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.