Introductie

Wil jij tijdelijk meebouwen aan de toekomst van Welzorg? Ben jij bewezen succesvol als leidinggevende en kan je als geen ander een transitie soepel laten verlopen? Geniet jij ervan om mensen te laten groeien in hun klantgerichtheid en vakmanschap en een ‘can do’ gevoel te creëren? Draai jij je hand niet om voor organisatie brede projecten om de transitie te ondersteunen en ben je bereid om hiervoor te reizen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Welzorg is een organisatie in transitie, naar een nog meer klantgerichte en toekomstbestendige organisatie. De klantcontactorganisatie, het magazijn en de werkplaatsen zijn daarom recent op één centrale locatie in Nederland gevestigd. Klanten en opdrachtgevers worden bediend vanuit rayons dichtbij en lokaal gevestigd. We zoeken per direct een Rayonmanager die telkens tijdelijk een lokaal team in het land door deze periode leidt.

Als landelijk Rayonmanager ben je tijdelijk leidinggevende, verantwoordelijk voor het resultaat van één rayon. Je begeleidt de invoering van nieuwe processen en werkwijze en geeft leiding aan alle medewerkers die direct klantcontact hebben, zoals de adviseurs en de servicemonteurs. Tevens onderhoud je de relaties met bijvoorbeeld gemeenten en instellingen. Je bent zowel extern als intern dus een bruggenbouwer en verbinder. Wanneer een rayon gestabiliseerd is, wordt je ingezet in een volgend rayon.

We zoeken een Rayonmanager met succesvolle ervaring bij organisaties in transitie. Je begrijpt dat reorganiseren hand in hand gaat met ontwikkelen en ziet als geen ander wat er nodig is. Je bent in staat teams aan de hand te nemen, rust en kwaliteit te bewaken en te sturen op ontwikkelingen en KPI’s. Je bent pragmatisch ingesteld, daadkrachtig in je beslissingen en weet, ook onder druk, veerkracht te tonen. Je bent daarnaast ook een goede projectmanager.

Kerntaken
• Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van operationele en commerciële doelen in de verschillende rayons.
• Je coacht, begeleidt en ondersteunt de medewerkers bij de transitie, zodat zij tot optimale prestaties komen.
• Je bent omzetverantwoordelijk voor het rayon en werkt op basis van jaarplannen en budgetten.
• Je ondersteunt de organisatie bij projecten in het kader van de reorganisatie.
• Je onderhoudt contacten met klanten en prospects.
• Je bewaakt contractafspraken en bent verantwoordelijk voor relatiebeheer.

Aanbod

Een afwisselende functie waarbij je veel vrijheid en flexibiliteit krijgt. Het is een zelfstandige en ondernemende rol, in een maatschappelijke en veranderende omgeving.

Het betreft een functie voor 36 tot 40u per week. Het salaris bedraagt dan max. €5300,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld (8%) en krijg je een leaseauto. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een periode van één jaar, met optie tot verlenging.

Deze functie is beschikbaar voor Noord Nederland (van Groningen tot Utrecht ongeveer) en voor Zuid Nederland (Utrecht tot Limburg). Afhankelijk waar het nodig is zal je worden ingezet. Je moet wel meerdere keren ’s ochtends op tijd aanwezig zijn, dus reizen beschouw je niet als een probleem.

Functie-eisen

• Afgeronde Hbo-opleiding (eis).
• Bewezen succesvol in het herpositioneren en ‘toekomst-proof’ maken van een afdeling/organisatie, bij voorkeur in klantgerichte, zakelijke omgevingen.
• Je hebt ervaring met onze opdrachtgevers zoals gemeenten en zorgorganisaties.
• Je bent een peoplemanager die de teamleden zoveel mogelijk in hun kracht houdt, ondanks alle veranderingen.
• Je bent gesprekspartner op alle niveaus.
• Je bent flexibel, commercieel en bedrijfsmatig.
• Je bent betrokken en gaat door tot je werk af is, de KPI’s zijn behaald en zowel je klant als je medewerker tevreden is.

Organisatie

Welzorg is gespecialiseerd in verkoop, advies, service, aanpassing en verhuur van hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking of mobiliteitsprobleem. De belangrijkste opdrachtgevers zijn gemeenten, zorgorganisaties, zorgverzekeraars en particulieren.

Welzorg heeft een platte, decentrale organisatiestructuur met een informele sfeer en een uitdagend werkklimaat. Bij Welzorg staat open communicatie en betrokkenheid voorop. Welzorg telt circa 950 medewerkers en maakt onderdeel uit van de Louwman Groep. Voor meer informatie ga je naar https://www.welzorg.nl/.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies & werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft deze manager voor Welzorg. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, via 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.