Introductie

Ben jij een energieke, verbindende en enthousiaste persoonlijkheid die teams kan inspireren? Til jij de bedrijfsvoering naar een nóg hoger level? En staat goede zorg voor cliënten en plezier op het werk voor jou centraal?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Locatiemanager neem je de primaire verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en veiligheid op een locatie voor intramurale zorg. Je werkt daarin nauw samen met verzorgende & verplegende medewerkers, behandelaars, teamleiders en vrijwilligers. Waar deze meer aan de uitvoerende kant staan, richt jij je vooral op de procesmatige, organisatorische aspecten: inrichten, borgen en bewaken van de processen en procedures gericht op kwaliteit en veiligheid.

Hoofddoel van de functie is het verankeren van goede zorg voor de cliënten, van plezier in het werk voor de professionals en het bijdragen aan een goede bedrijfsvoering op de locatie.

Locatie Leilinde
WZH Leilinde is één van de 12 woonzorgcentra van WZH en is gespecialiseerd in verpleeghuiszorg en kleinschalig wonen voor ouderen met dementie. Kenmerkend voor Leilinde, is het kleinschalig wonen, met 2 specialistische woongroepen; Cultuurspecifieke Zorg voor Indische en Molukse Ouderen en een expertise afdeling , onbegrepen gedrag (PG+).

WZH Leilinde heeft een (management-)samenwerking met WZH Rustoord, dat zich bevindt in een tijdelijke huisvesting. Momenteel is de nieuwbouw van WZH Rustoord gestart en is de feitelijke verhuizing in voorbereiding. Met de verhuizing wordt ook de managementsamenwerking ontvlochten. De Locatiemanager zorgt ervoor dat dit proces vloeiend verloopt en denkt mee over de toekomstige invulling van de tijdelijke huisvesting van WZH Rustoord.

WZH Leilinde heeft het gouden kwaliteitskeurmerk van PREZO. Samen met 80 medewerkers, de behandelaars, 3 teamleiders en 43 vrijwilligers maakt de Locatiemanager iedere dag het verschil voor cliënten, mantelzorgers en andere bezoekers van WZH Leilinde.

Kerntaken
Samen met medewerkers, cliënten en mantelzorgers, vrijwilligers, OC en CR geef je vorm en inhoud aan de locatie WZH Leilinde:
• Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het volume van de dienstverlening (zorg, welzijn, wonen), het personeel en het middelenbeheer
• Je ondersteunt teamleiders om op een open en eerlijke wijze teams te coachen bij hun ontwikkeling
• Met humor en relativeringsvermogen, passend bij je authentieke stijl, inspireer je medewerkers
• Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan WZH brede vraagstukken

Aanbod

Wij bieden je per 1 september een uitdagende functie aan bij WZH Leilinde: een verpleeghuis in Den Haag dat behoort tot de koplopers wat betreft klanttevredenheid. Daarnaast bieden wij je:
• Een contract voor 32-36 uur, voor de duur van één jaar, met optie tot verlenging.
• Een salaris conform schaal FWG 65, CAO VVT, dit bedraagt minimaal € 3.444,48 en maximaal € 5.188,29. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
• Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

Functie-eisen

• Afgeronde relevante HBO opleiding
• Jij bent een enthousiaste en ontwikkelings- en oplossingsgerichte manager
• Je hebt ervaring met leiding geven aan veranderingen en verbetertrajecten
• Je bent bedrijfsmatig goed onderlegd en in staat om de locatie in de zwarte cijfers te houden
• Authentiek, inspirerend, zichtbaar en coachend zijn woorden die onlosmakelijk met jouw persoonlijkheid verbonden zijn
• Ervaring met en kennis van de zorg (pre)

Organisatie

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg en dienstverlening in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat een ieder zich thuis voelt bij WZH.
Voor meer informatie over WZH verwijzen wij je naar www.wzh.nl.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor Woonzorgcentra Haaglanden. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.