Introductie

Ben jij een ervaren thuiszorgmanager en lever je graag een bijdrage aan de kwaliteit van zorg en de tevredenheid van klanten en medewerkers in he eigen gebied? Herken jij jezelf in flexibel, stressbestendig en zelfstandig? Ben jij degene die gaat staan voor de verdere uitbouw van de zorg in Drechtsteden en dat graag doet in verbinding met de collega’s? Dan zijn wij voor Aafje op zoek naar jou!

Functie

Kerntaken
• Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van 6 teams in Zwijndrecht, 10 teams in Dordrecht en 6 teams in Hendrik-Ido-Ambacht
• Je zoekt de balans in zelfsturing en hoge prestaties neerzetten
• Je vertegenwoordigt de regio in samenwerkingsverbanden
• Je bent verantwoordelijk voor klant- en medewerker tevredenheid
• Je bent verantwoordelijk voor de financiële exploitatie van de zorg in jouw regio

Functie eisen

Wie is de nieuwe manager Zorg & Behandeling?

Aafje is op zoek naar ambitieuze kandidaten met aantoonbare leidinggevende ervaring in de thuiszorgsector en een coachende stijl van managen. De juiste kandidaat is een flexibele manager, die stevig in zijn/haar schoenen staat en helder en open communiceert.
Een manager die richting kan geven, maar tevens ruimte kan bieden. Je daagt jezelf én je teams uit om steeds beter te worden. Je kan medewerkers motiveren, stimuleren en overtuigen. Je brengt een stevige dosis bedrijfskundige kennis mee en hebt stevig financieel-economisch inzicht. Je werkt vanuit vertrouwen en bent verbindend (intern en extern). Verder herken je jezelf in zelfstandig, proactief en volhardend.

• Je beschikt over een zorg gerelateerde HBO-WO opleiding, aangevuld met een hogere management opleiding;
• Je hebt meerdere jaren relevante leidinggevende ervaring in de thuiszorg;
• Je hebt goed financieel-economisch inzicht;
• Je hebt ervaring in het begeleiden van veranderingstrajecten en met zelforganisatie;
• Je hebt kennis van– of aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg;

Aanbod

Aanbod
• Een aantrekkelijke en uitdagende functie (36u)
• Inschaling conform CAO VVT, FWG 70, max. € 6.159,66 op basis van 36 uur per week
• Een goede werksfeer in een waarde gedreven organisatie
• Volop ruimte om je te ontwikkelen en eigen verantwoordelijkheid te nemen

Organisatie

Als manager Zorg & Behandeling ben je verantwoordelijk voor de tevredenheid van klanten en medewerkers en de financiële exploitatie van de zorg in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Je vertegenwoordigt de regio in samenwerkingsverbanden en stuurt op een coachend manier circa 22 zelforganiserende thuiszorg teams aan. Je werkt hierbij onder andere samen met 2 collega managers Zorg & Behandeling, een manager Diensten & Welzijn, de directeur van de regio en de teamcoaches, die de teams begeleiden in hun ontwikkeling naar zelforganisatie.

Bij Aafje werken 3300 medewerkers en 1500 vrijwilligers. Aafje biedt zorg bij klanten thuis, in de verzorgings- en verpleeghuizen en in de zorghotels. Dat doet Aafje in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Kijk voor meer informatie op www.aafje.nl.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de manager Zorg & Behandeling voor Aafje. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor Bovens, recruiter bij Neo-Mundo, of Mijke Eggink op 010-7600985 of info@neomundo.local.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór 8 augustus door een motivatiebrief met CV achter te laten via de button solliciteren. De eerste gesprekken vinden plaats bij Neo-Mundo in Rotterdam. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.