Inmiddels werk ik alweer bijna 3,5 jaar voor Neo-Mundo als Consultant. Mijn laatste en tevens een van mijn leukste opdrachten tot dusver heb ik eind december 2021 na 9 maanden mogen afronden. Vanaf april 2021 fungeerde ik voor 3,5 dag per week als interim Manager Zorg en Relatiebeheer bij PlusZorg te Gouda.

Manager Zorg en Relatiebeheer bij PlusZorg

Wat een ontzettend gave tijd heb ik hier gehad. PlusZorg is een organisatie die ervoor staat dat ieder mens uniek is en passende zorg of begeleiding dient te ontvangen. PlusZorg heeft verschillende ‘takken van sport’, zo bieden zij professionals aan die Palliatieve zorg leveren, zowel bij mensen thuis als in hospices. Daarnaast zetten zij begeleiding in bij mensen met (beginnende) dementie. Zij leveren belevingsgerichte begeleiding om de dagelijkse gang van zaken thuis op orde te houden.

Ik heb mij, samen met twee andere Managers Zorg en Relatiebeheer, mogen bezig houden met de begeleidingstak. Vanuit mijn werkervaring in een verpleeghuis, had ik al een grote affiniteit met mensen met dementie. Het was voor mij dan ook ontzettend mooi om mij te mogen inzetten voor deze doelgroep en er samen met mijn collega’s en alle medewerkers voor te zorgen dat deze mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde huis en omgeving kunnen blijven wonen.

Een afwisselende opdracht

De rol die ik heb mogen vervullen was daarnaast ook ontzettend divers, en daarmee ontzettend leerzaam. Op het ene moment ben je heel operationeel bezig om te zorgen dat de planning rond komt en dat de juiste medewerker op het juiste moment bij de juiste cliënt is. En op het volgende moment heb je een strategie sessie met de bestuurder en de andere managers. Zo hield ik mij bijvoorbeeld bezig met de procesoptimalisatie van de operationele processen en daarnaast fungeerde ik als leidinggevende en als waarnemend leidinggevende van de medewerkers.

Wil jij dit ook?

Mocht je nu denken, zo dat klinkt wel erg leuk zo’n diverse rol, dan heb ik leuk nieuws! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega. Mocht je behoefte hebben aan een oriënteren gesprek? Neem dan vooral contact op met mij of een van mijn collega’s via info@neo-mundo.nl of 010-760 0985.