Het vinden, verbinden én behouden van die éne perfecte match, die topkandidaat voor staf-, management-, bestuurs- of toezichtfuncties in de gezondheidszorg, de “speld in de hooiberg”… Neo-Mundo doet het.

Misschien hebben jullie het al gemerkt in de zoektocht naar de ideale kandidaat: het kan (vooral in deze competitieve arbeidsmarkt) best een uitdaging zijn om de juiste mensen te vinden. Want met zo’n belangrijke missie als jullie organisatie, zoek je niet zomaar iemand!

Uiteraard, een professional, een ervaringsdeskundige met de juiste kennis en kunde, dat spreekt allemaal voor zich…

Maar vooral ook iemand waarmee jullie kunnen lezen en schrijven, snapt wat jullie organisatie nodig heeft en dit naar een hoger niveau tilt. Iemand die naadloos aansluit op jullie beeld van de perfecte kandidaat – en dit vervolgens overtreft. Een leider waar je nog jaren met veel plezier en succes mee samenwerkt. En – natuurlijk – ook iemand die zich duurzaam aan jullie organisatie wil verbinden en de passie voor het creëren van een toekomstbestendige zorg met jullie deelt.

Het lijkt nogal een “eisenpakket”. Maar wij vinden het niet meer dan normaal dat je als organisatie alleen maar het beste kunt geven, als je ook het beste in huis hebt.

Zo werken wij zelf namelijk ook: al onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en staan nog altijd midden in het hart van de zorg. Als organisatie heb je dus een consultant naast je staan die precies weet wat er speelt en de zorgcultuur kent als geen ander. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen wij dat bij Neo-Mundo. Een unieke twist die ons een enorme voorsprong geeft op het vinden van de perfecte kandidaat voor jullie organisatie.

Zonder te overdrijven: onze executive search is van wereldklasse. Wij vinden áltijd de perfecte kandidaat, die net als wij een onuitputtelijke drijfveer heeft om bij te dragen aan de zorg. Onze garantie: we get the job done, met de juiste mensen, die zich duurzaam verbinden en die áltijd de verandering brengen waar jullie organisatie naar verlangt.

Benieuwd wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen?

Kom eens een kopje koffie drinken met één onze consultants uit de regio, wij vertellen je graag meer over onze toegevoegde waarde en wat we voor jullie kunnen doen!