Introductie

Ben jij een organisatorisch talent met een sterke affiniteit voor de zorg? Houd jij van afwisseling en kun jij de rust bewaren in drukke tijden? Krijg jij energie van het ondersteunen van jouw collega’s zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen? En word je enthousiast om dit allemaal te doen binnen een ambitieus team en een organisatie waar conventionele regels overboord gegooid worden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Officemanager bij Neo-Mundo ben je ons visitekaartje naar buiten en het centrale punt van Neo-Mundo. Je bent verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande communicatie, zoals telefoon en mail, maar ook het beheer van onze website. Je vervult een belangrijke rol ten aanzien van de ondersteuning van onze marketing en communicatie. Je ondersteunt onze consultants op het gebied van relatiebeheer, agendabeheer en het plaatsen van vacatures. Ook beheer je onze personeelsadministratie en zorg je ervoor dat onze overleggen efficiënt verlopen.

Je coördineert en voert de volledige debiteuren- en crediteurenadministratie uit, en je beheert onze (leveranciers) contracten. Daarnaast biedt je ondersteuning op facilitair gebied zoals inkoop, ICT en kantoor.

Tijdens je werkzaamheden kun je continue rekenen op enthousiaste collegiale ondersteuning en support. Wij vinden het belangrijk om successen met elkaar te delen en te vieren en van elkaar te leren.

Aanbod

Werken bij Neo-Mundo betekent een afwisselende baan met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij het wil. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft twee kantoren: Utrecht (hoofdkantoor) en Rotterdam. Verder bieden wij jou:

 • Een 20 tot 28-urige werkweek;
 • Flexibiliteit in werktijden en -locatie, je deelt je eigen agenda in;
 • Een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring, maximaal €3.187,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • Voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, een telefoon en kilometervergoeding;
 • Je stemt zelf met je collega’s af hoeveel vakantiedagen je opneemt en wanneer je klaar bent voor een volgende stap in jouw ontwikkeling;
 • Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, door opleidingsbudget, coaching en teamtrainingen;
 • Een jaarlijkse business trip naar het buitenland met veel gezelligheid.

Functie-eisen

Als officemanager beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding en ervaring binnen een vergelijkbare functie;
 • Een financiële achtergrond en ervaring en affiniteit met agendabeheer en salaris- en personeelsinformatiesystemen;
 • Affiniteit met de zorg;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Daarbij ben je:

 • Organisatiesensitief, flexibel, proactief en kwaliteitsgericht;
 • Creatief en krijg je energie van vele ballen in de lucht houden.

Organisatie

Neo-Mundo is een consultancy- en searchbureau specifiek voor de zorg en wordt gerund door 15 consultants. Wij hebben de ambitie om eind 2025 gegroeid te zijn tot een organisatie van 40 consultants verspreid door heel Nederland. We zijn ambitieus, creatief, inspirerend, werken hard en lachen misschien nog wel harder. Neo-Mundo omarmt de principes van ‘Semco’, waarbij alle conventionele regels overboord gegooid worden. In praktijk houdt dit in dat iedereen met elkaar verantwoordelijk is voor het succes van Neo-Mundo, zonder hiërarchie. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie staan hierbij centraal. Tijdens onze maandelijkse kantoordagen staan we stil bij onze resultaten van afgelopen maand en wat ons bezig houdt komende maand, deze dag sluiten wij altijd af met een borrel. Op het jaarlijkse business retreat (in het buitenland) evalueren we afgelopen jaar en bepalen we samen de koers en de doelstellingen voor het komende jaar.

Wij investeren in ontwikkeling door middel van opleidingen, coaching en periodieke teamtrainingen. Neo-Mundo ondersteunt je bij het verder ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij verschil kunt maken in de zorg.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen of meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sarina de Jong (06-15263606) of Eva de Groot (06-18096662) voor meer informatie. Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 26 september een CV en motivatie achter te laten. Een digitaal assessment gericht op persoonlijkheid maakt onderdeel uit van de procedure.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.