Introductie

Ben jij iemand die een analytische en creatieve denker is, die op een commerciële, inspirerende en aantrekkelijke manier een geboorteshop weet op te zetten? Iemand die innovatieve ideeën ontwikkelt om een aantrekkelijke winkel neer te zetten voor onze klanten? En creëer jij de optimale beleving in lijn met de strategische uitgangspunten van de organisatie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Kerntaken
• Je gaat een nieuw concept definiëren, ontwikkelen en realiseren, je gaat de winkelformule voor de geboorteshop verder ontwikkelen en gaat de winkel vervolgens opzetten.
• Je zorgt voor een maximaal rendement qua ruimte, omzet en marge.
• Je zorgt voor een optimale beleving voor de klant.
• Wellicht wil jij ook de winkel verder blijven draaien en ontwikkelen.

Aanbod

Een interessante en uitdagende opdracht, waarbij jij de vrijheid krijgt om een nieuw concept op te zetten. Het behoort tevens tot de mogelijkheden om de winkel vervolgens zelf te runnen.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO+ opleiding
• Je hebt aantoonbare ervaring als retail conceptontwikkelaar
• Je bent bekend met het raakvlak tussen zorg en commercie, bijvoorbeeld via thuiszorgwinkels of winkels voor (toekomstige) ouders
• Je hebt affiniteit met een doelgroep bestaande uit een diversiteit aan achtergronden

Organisatie

Voor een kraamzorg organisatie in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Formule Manager die de winkelformule voor een geboorteshop verder gaat ontwikkelen en deze winkel op gaat zetten. De winkel is een onderdeel van een gezondheidscentrum, waarin kraamzorg, verloskundige zorg, zwangerschapsyoga en alle andere zorg rondom zwangerschap samen komen. In de winkel zullen spullen verkocht en verhuurd worden, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Zodoende gaat het zowel om nieuwe als om tweedehands spullen. Het doel is om de winkel in september te openen.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor de kraamzorg organisatie. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.