Introductie

Ben jij Geriatrie Verpleegkundige en toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij je sporen verdiend binnen de ouderenzorg en klaar om die ervaring in te zetten binnen een nieuwe organisatie? En sta jij open voor een mogelijkheid om door te groeien naar een rol als Verpleegkundig Specialist?
Dan is Neo-Mundo op zoek naar jou!

Organisatie

Er ligt een mooie uitdaging binnen een ouderenzorgorganisatie. Een organisatie waar ruimte is voor specialistische ouderenzorgkennis en mogelijkheden om te groeien in functie en taken/verantwoordelijkheden.
Echt nog veel ruimte om te ontdekken en het verschil te maken binnen jouw discipline en organisatie breed.

Functie

Vanuit je ervaring als Geriatrie Verpleegkundige fungeer je als spil tussen de verzorgenden/verpleegkundigen en specialisten ouderengeneeskunde. Met jouw specifieke kennis en ervaring completeer je het behandelteam.
Jij bent de persoon die zowel met de cliënten schakelt als samenwerkt met de specialisten.

Functie eisen

In het bezit van een afgeronde HBO-V opleiding. Verder heb je de erkende opleiding Klinische Geriatrie en enkele jaren werkervaring op een geriatrische afdeling.
Je bent eager om te blijven leren en te ontwikkelen. Je staat open voor de mogelijkheid, en bent bereid toe, om de opleiding Master Advanced Nursing Practice te volgen.
Je bent een enthousiaste teamplayer die ook in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast ben je open, flexibel, stressbestendig en beschik je over goede sociale- en uitdrukkingsvaardigheden. Je beschikt over het vermogen om regels en voorschriften praktisch toe te passen en lastige situaties vindingrijk op te lossen met oog voor tegengestelde belangen die daarbij mogelijk een rol spelen.

Je hart ligt bij de geriatrische patiënt!

Aanbod

Een uitdagende functie (32-36 uur per week) waar je een wezenlijke bijdrage levert aan de kwaliteit van zorg en er genoeg mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen binnen de ouderenzorg.

Inlichtingen

Voor meer informatie neem contact op met Cornelis Overhand op 010-76 00 985.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en beschikbaar per mei/juni? Stuur dan je cv naar info@neomundo.local of klik op de solliciteerbutton rechts onder. Stuur graag in een kort begeleidend schrijven een motivatie.


Solliciteren