Werving & Selectie2019-04-12T11:08:24+01:00

Werving & Selectie

Je bent op zoek naar een kandidaat. Een kandidaat die weet wat jouw organisatie nodig heeft, deze naar een hoger niveau tilt en die de passie voor de ontwikkelingen in de zorg jou deelt. Een professional. Een ervaringsdeskundige met de juiste kennis en kunde waarmee je kunt lezen en schrijven en die naadloos aansluit op jouw beeld van de perfecte kandidaat.

Neo-Mundo werft en selecteert kandidaten voor management, staf- en directiefuncties binnen de zorg in de breedste zin van het woord. Wij doen dat op basis van gespecialiseerde kennis en ervaring in en met de branche en met de onuitputtelijke drijfveer om bij te dragen aan de zorg. Met een gezonde dosis lef en onze eigenzinnige persoonlijkheid selecteren wij de beste kandidaten.

Onze consultants weten wat er speelt in de branche. Zij inventariseren en verdiepen zich in jouw personeelsuitdaging en organisatie. Wij streven, met natuurlijk enthousiasme, altijd naar het beste advies en de beste oplossing voor jouw uitdaging.

Onze werkwijze

Al onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en zijn nog altijd actief in de zorg. Hierdoor staat er altijd een consultant naast de opdrachtgever die weet wat er speelt en de zorgcultuur kent als geen ander. De consultant kent de balans tussen nauwgezet en doeltreffend werken en voelt aan welke vragen gesteld moeten worden om tot een goede match te komen:

  • Kies je voor een tijdelijke of vaste werknemer?
  • Verandert de functie mee met de nieuwe situatie?
  • Hoe pakken we het werving en selectieproces het beste aan voor deze functie?

Na een inventarisatie gaat de consultant aan de slag om die ene kandidaat te vinden die perfect gaat matchen met de functie. Na het plaatsen van vacatures en het nauwkeurig selecteren van kandidaten, worden er doorgaans drie goed geïnformeerde en passende kandidaten voorgesteld.

Waar nodig, staat Neo-Mundo altijd klaar als adviespartner gedurende het traject. Ook na de selectie van een kandidaat.

In-company recruitment

De arbeidsmarkt verandert voortdurend, waardoor organisaties meer dan ooit voor grote uitdagingen staan, wanneer het gaat over het werven, binden en ontwikkelen van medewerkers. Wanneer jouw organisatie doorlopend veel openstaande functies heeft, is het mogelijk één of meerdere consultant recruiters ‘in huis’ te nemen, die samen met de HR-afdeling en onder de vlag van jullie organisatie, het werving en selectieproces oppakt, optimaliseert en vraagstukken rondom in-, door- en uitstroom aanpakt. Lees meer hierover onder ‘Recruitment on the job’

Neem contact met ons op

Neo-Mundo kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. De ruim aanwezige kennis en ervaring in de gezondheidszorg zorgt voor mij dat zij van toegevoegde waarde zijn in het gesprek over invulling van functies en de herschikking in de gezondheidszorg.

Marcel van Schadewijk, Het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Bij Neo-Mundo vonden we een oplossing op maat. We zochten “denkkracht” die met inspiratie de handen uit de mouwen stak. Het enthousiasme van de kandidaten heeft aanstekelijk gewerkt en ons bij de transitie van de organisatie een visie gebracht die out of the box was.

Iris van Bennekom, Wilgaerden

Tevreden over de begeleiding via Neo-Mundo naar een baan in de tweedelijns gezondheidszorg, benader ik hen nu graag als ‘opdrachtgever’, want ik als geen ander weet dat dit goed en nauwkeurig gebeurd.

Hans Reinold, Catherina Ziekenhuis Eindhoven

Wij hebben Neo-Mundo verschillende keren geraadpleegd bij het vinden van de juiste kandidaat voor management- en adviesfuncties. Met succes! Op een aantal cruciale posten zitten nu collega’s die hun vak verstaan en die aan de verwachtingen voldoen. Neo-Mundo begrijpt wie wij zijn en wat/wie er bij ons past. Dat is hun absolute kracht.

Corrie Keizer, Fonteynenburg

Neo-Mundo combineert een persoonlijke, no nonsense en enigszins onorthodoxe aanpak met resultaatgerichtheid en een verassende uitkomst! We waren bovendien gecharmeerd van de grote betrokkenheid, plezierige manier van meedenken en de ‘nazorg’.

Carla Raben, Voorzitter RvT Gezondheidscentrum Goverwelle Gouda