Eva Baas
Eva BaasEigenaar
Telefoonnummer: 06 30221892

Mijn interesse voor de zorgsector is lang geleden gewekt. Waar ik eerst dacht zorgverlener te willen worden, kwam ik er al snel achter dat de organisatie van zorg mij veel meer fascineert. En dat je meer impact kan maken door de organisatie van zorg steeds verder te verbeteren.

Sinds 2016 ben ik verbonden aan Neo-Mundo en heb ik jaren als Consultant aan werving- en selectie en consultancyopdrachten gewerkt bij opdrachtgevers. Voor een uitgebreid overzicht van door mij uitgevoerde consultancyopdrachten verwijs ik graag naar mijn LinkedIn.

Tegelijkertijd hebben wij ons gericht op de groei van Neo-Mundo als bedrijf en de ontwikkeling van het concept. Een voor ons gouden combinatie tussen enerzijds werving en selectie in het hoge segment, en anderzijds consultancy. Dit maakt dat onze consultants van binnenuit snappen waar het over gaat in de zorg en een stevige basis meenemen om werving en selectie op hoog niveau uit te kunnen voeren. Gecombineerd met een bedrijfsfilosofie gebaseerd op de SEMCO-principes, waarbij vertrouwen, autonomie en transparantie centraal staan, hebben we een ijzersterk, innovatief en ondernemend concept neer kunnen zetten.

In 2022 heb ik de kans aangegrepen om als mede-ondernemer verder te gaan bij Neo-Mundo. Samen met Mijke, Rob en het team zet ik mij graag in om Neo-Mundo verder te laten groeien en landelijk impact te genereren. Om zo met elkaar de zorg steeds een beetje beter te maken.