Iris Caron
Iris CaronConsultant
Telefoonnummer: 06 39 64 63 43

Mijn passie voor de sector zorg en welzijn loopt als een rode draad door mijn leven. In persoonlijke kringen werd ik altijd al als het zorgzame type omschreven, en nog steeds. Niet gek dus, dat mijn opleidingen en werk in deze sector zou zijn. Ik wilde graag Voeding en Diëtetiek studeren om zo bij te dragen aan een gezondere samenleving. Maar naast één op één begeleiding, wilde ik meer impact maken. Vandaar dat ik de master Health Education and Promotion heb gevolgd. Daarna heb ik via een traineeship mijn kennis in de praktijk kunnen brengen op het gebied van management, projecten en beleid in de zorg en welzijnssector.

Mijn reis in de gezondheidssector heeft me gevormd tot een enthousiaste professional met een gedrevenheid om organisaties te helpen met het hogere doel: steeds betere zorg. Deze gedrevenheid kan ik tot uiting brengen als Consultant bij Neo-Mundo. In deze rol zet ik me in voor Werving- en Selectieprocedures en adviesopdrachten voor zorgorganisaties. Mijn pro-activiteit, creativiteit en ordelijkheid helpen me hierbij.

Mijn reis is echter nog niet klaar, wat mij namelijk ook typeert is mijn leergierigheid. Ik ben van mening dat je uit elke situatie nieuwe kennis en ervaring kan halen. Ontwikkeling is voor mij dan ook een belangrijk aspect en hoop dat gedurende mijn carrière te mogen blijven doen.