Introductie

Ben jij iemand die proactief zoekt naar mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en vernieuwingen in zorg en welzijn? Ben je nieuwsgierig en heb je het vermogen om professionals en partijen te stimuleren in veranderingen en kansen te creëren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Samergo zijn wij op zoek naar een Programmamanager. Binnen Samergo varieert je rol van adviseur, kwartiermaker, programmamanager, informatiemanager, partner tot procesbegeleider. Als adviseur begeleid en adviseer je bij het realiseren van netwerksamenwerking in de eerstelijnszorg en tussen de eerstelijnszorg en andere zorgdomeinen en welzijn. Bij deze regionale transitietrajecten begeleid je samenwerking tussen diverse partijen waaronder zorgverzekeraars, gemeentes en zorgaanbieders. Op thema’s als versterking van de organisatiekracht van de eerstelijnszorg, regionale samenwerking en digitalisering in de zorg. Je zoekt als kwartiermaker actief naar kansen voor nieuwe initiatieven en innovaties en maakt (complexe) samenwerkingsvraagstukken inhoudelijk en qua aanpak concreet. Je bent bedreven in het beïnvloeden van verander- en ontwikkelingsprocessen in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen en een kei in netwerken en stakeholdermanagement.

Aanbod

Een mooie functie van 28-38 uur met een passend salaris, €3279 tot max. €6.077 bruto per maand op basis van een fulltime contract en afhankelijk van ervaring en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand. Daarnaast heeft Samergo veel aandacht voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken met gedreven collega’s waar je wat van kunt leren en die ook graag van jou leren. Samergo gelooft in de kracht van een team waarin ieder zijn eigen kwaliteiten (in)brengt en met elkaar samenwerken vanzelfsprekend is.

In eerste instantie ontvang je een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.


Functie-eisen

Je hebt een academisch denk- en werkniveau;

Je bent een uitnodigende en stevige gesprekspartner en in staat om mensen en partijen in beweging te krijgen.

Conceptueel denken en de vertaalslag naar de praktijk maken zijn kwaliteiten van je.

Je bent communicatief vaardig, ondernemend en resultaatgericht;

Opdrachten werven gaat je goed af en je bent onafhankelijk in je denken en doen, en;

Je beschikt over de nodige adviesvaardigheden en hebt ruime ervaring in verander- en samenwerkingsprocessen.

Organisatie

Zorg & welzijn staat voor een grote uitdaging: De best mogelijke zorg, dichtbij en betaalbaar voor iedereen. Met als doel gezonde inwoners. Dat is de uitdaging waar zorg & welzijn voor staat en vraagt om andere manieren van organiseren en samenwerken. Samergo helpt hier vorm en inhoud aan te geven. Samergo verbindt, adviseert en begeleidt partijen in zorg en welzijn bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Ze stimuleren en bouwen mee aan netwerken en samenwerking. Onafhankelijk en resultaatgericht. Het delen en verrijken van kennis en ervaring met het veld is voor hen een tweede natuur. Het werkgebied bestaat uit drie deelregio’s, regio Zuid-Hollandse Eilanden (twaalf gemeenten), regio Rotterdam (vijf gemeenten) en regio Drechtstedenen Waardenland (vijftien gemeenten).

Neem vooral een kijkje op de website van Samergo: https://samergo.nl/

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search- en adviesbureau in de zorg en werft de programmamanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike Melchers of Daniëlle van Twist, consultants bij Neo-Mundo via 06 – 18 51 63 48 of 010-7600985 of per mail via info@neo-mundo.nl

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 17 juli een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een e-assessment bij Neo-Mundo. Tussentijds is er gelegenheid om al vroeg kennis te maken met Samergo om gevoel te krijgen bij de organisatie door een laagdrempelig (digitaal) koffiemoment. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij Samergo.Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.