Introductie

Ben je toe aan een uitdagende functie in een veranderende omgeving met ruimte voor je vak en ruimte voor eigen ontwikkeling? Lever jij graag een bijdrage om collega’s binnen je team en de organisatie mee te laten bewegen met de ontwikkelingen op het gebied van zorgadministratie? Doe je dit graag in samenwerking, met de betrokken specialismen en andere disciplines? Ben je expert op het gebied van de registratieprocessen, bij voorkeur die in de Ziekenhuiszorg? Lukt het je vanuit deze rol te adviseren, te ondersteunen en te coördineren bij het steeds verder verbeteren van registratieprocessen en de samenwerking?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod

Het bruto maand salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal 4842 (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast biedt Erasmus MC een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en een persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (http://www.erasmusmc.nl/werkenbij/carriere/arbeidsvoorwaarden/). Aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, daarna mogelijk vast.

Functie-eisen

•Je hebt WO werk- en denkniveau en uitstekende kennis van en ervaring in het vakgebied.
•Je hebt DBC kennis en kent de (nieuwe) wet- en regelgeving. Deze weet je je snel eigen te maken, de vertaalslag te maken naar de praktijk en de wijzigingen te verankeren in de registratieprocessen.
•Je bent een zelf-startende senior en ervaren (project-) leidinggevende, bij voorkeur bij een ziekenhuis, een zorgverzekeraar of een consultancy bureau.
•Je bent graag gericht op de meerwaarde voor het primaire proces.
• Je bent toe aan een volgende stap, neemt van nature leiding en geeft graag ondersteuning aan diverse projecten, professionals of teams waarmee je samen wilt uitblinken.
• Als adviseur ben je in staat om de betrokkenen binnen de organisatie mee te laten bewegen met de ontwikkeling en verbetering op het gebied van zorgadministratie.Je kan daarbij de focus op het eindresultaat houden met een stabiele persoonlijkheid in een sterk veranderende omgeving.
• Je weet om te gaan met tegengestelde belangen en komt tot breed gedragen voorstellen.
•Je hebt kennis van en ervaring met het inrichten van processen en procedures en het ontwikkelen van (geautomatiseerde) controle- en analysetoepassingen geholpen door een sterk analytisch vermogen.
•Je weet risico’s op waarde in te schatten en bent bewezen succesvol om proces-verbeteringsprojecten tot een goed eind te brengen.
•USP’s: uitstekende sociale- en procesvaardigheden, coachende en communicatieve vaardigheden, tactvol, doortastend, resultaat- en klantgericht, innoverend en analytisch vermogen, focus op het eindresultaat, een stabiele persoonlijkheid in een sterk veranderende omgeving, geduld en incasserings- en relativeringsvermogen.

Organisatie

De komende vijf jaar wil Erasmus MC uitgroeien tot één van de beste medische instituten in de wereld. Goede medische registratie en facturatie is hiervoor een belangrijke voorwaarde. De Zorgadministratie ondersteunt het primaire proces bij een juiste, tijdige en volledige registratie en is verantwoordelijk voor alle facturatie. Tevens draagt de afdeling zorg voor de registraties rond het patiëntenproces van aanmelding, inschrijving en nazorg, LMR-registratie en aanvragen en uitgeven van kopieën van medische dossiers. Dit alles vindt plaats in een zeer dynamische omgeving waar door veranderingen in wet- en regelgeving, maar ook een Erasmus MC breed veranderprogramma, de nodige veranderingen op komst zijn.

Je gaat deel uit maken van en richting geven aan het samenspel van de collega’s binnen de Zorgadministratie en bij de betrokken specialismen. (Inwendige Geneeskunde, Maag-, Darm- en Leverziekten, Orthopaedie, Plastische en Reconstructieve Chirurgie, Revalidatiegeneeskunde, Chirurgie, Reumatologie, Dermatologie en Venereologie en Paramedische zorg).

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor het Erasmus MC. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.