Introductie

Heb jij ideeën over hoe de zorg anders, of beter kan? Wil je bezig zijn met complexe vraagstukken bij verschillende zorgorganisaties? Lijkt het je daarnaast leuk om de juiste managers en directieleden te vinden voor onze opdrachtgevers? Kortom zoek jij een uitdagende baan waarbij je verschillende sectoren in de zorg in korte periode ziet? En dat allemaal binnen een ambitieus team en een organisatie waar conventionele regels overboord gegooid worden?

Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Functie

Als consultant bij Neo-Mundo heb je een drieledige functie. Je bent actief op interim opdrachten binnen zorgorganisaties, bijvoorbeeld als manager, adviseur of bestuurssecretaris. Niet alleen de opdrachten, maar ook de sectoren zijn divers, we zijn onder meer actief in ziekenhuizen, eerstelijnszorg, VVT en GGZ. Je gaat aan de slag met complexe vraagstukken en verbetert de zorg van binnenuit. Je brengt een organisatie in beweging en zorgt ervoor dat die beweging zich voortzet na het afsluiten van de opdracht. Ben je benieuwd naar concrete voorbeelden van opdrachten die onze consultants uitgevoerd hebben? Bekijk dan de LinkedIn-pagina van Eva Baas.

Daarnaast werk je samen met een collega aan de werving van een manager, directeur of toezichthouder, waarbij je eerst een gedegen organisatieanalyse uitvoert en daarna samen met de opdrachtgever een helder profiel opstelt. Vervolgens ga je op zoek naar een mix aan kandidaten, die het verschil kunnen maken voor de betreffende organisatie. Dit houdt in dat je in een relatief kort tijdsbestek ontzettend veel zorgorganisaties en hun culturen/processen van binnenuit kan leren kennen.

Verder onderhoud je middels relatiebeheer jouw (zorg)netwerk. Jij beheert je netwerk op een strategische wijze en ziet het direct wanneer zich kansen voordoen voor Neo-Mundo. Hierdoor spreek je veel netwerkcontacten uit de zorg en bouw je relaties op die niet alleen nu, maar ook in je verdere carrière heel waardevol kunnen zijn.

Als team zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van Neo-Mundo. Dit doen wij geheel volgens Semco-stijl. Dit houdt o.a. in dat Neo-Mundo een platte organisatiestructuur heeft, waarin je eigenaarschap pakt binnen een domein van Neo-Mundo en eenieder verantwoordelijkheid heeft voor het resultaat. Jouw expertise en kennis van het vak is hierin van groot belang. De komende jaren zal Neo-Mundo blijven groeien in aantal medewerkers en de regio’s waarin we werkzaam zijn. Hierin draag je als senior consultant aan bij als aanjager bij het vormgeven van een toekomstbestendig Neo-Mundo. Door je proactieve houding blijf je bezig met de groei en ontwikkeling van Neo-Mundo, jouzelf en collega’s.

Deze unieke combinatie van werkzaamheden maakt dat jij je als consultant binnen de zorg kan onderscheiden. Door je interim opdrachten weet je als geen ander uit eerste hand welke ontwikkelingen er spelen in de zorg. Je weet hierdoor bij jouw werving en selectie opdrachten de koppeling te maken naar de juiste persoon op de juiste plek.

Aanbod

Werken bij Neo-Mundo betekent een afwisselende baan met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij het wil. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft twee kantoren: Utrecht (hoofdkantoor) en Rotterdam. Verder bieden wij jou:

 • Een 32 tot 40-urige werkweek;
 • Flexibiliteit in werktijden en -locatie, je deelt je eigen agenda in;
 • Een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring, maximaal €5.630,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een laptop, telefoon en leaseauto;
 • Je stemt zelf met je collega’s af hoeveel vakantiedagen je opneemt en wanneer je klaar bent voor een volgende stap in jouw ontwikkeling;
 • Een baan waarbij je jouw netwerk in de zorg kunt uitbreiden;
 • Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, door opleidingsbudget, coaching en teamtrainingen;
 • Een jaarlijkse business trip naar het buitenland en veel gezelligheid.

Functie-eisen

Als Senior Consultant bij Neo-Mundo beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Werkervaring en bekendheid binnen de zorg (of het sociaal domein);
 • Affiniteit met complexe (interim) opdrachten en vraagstukken in de zorg;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Affiniteit met coaching en/of persoonlijke begeleiding;
 • De uitdaging zien van het ontmoeten en bemiddelen van managers, directieleden en toezichthouders, ervaring is geen vereiste;
 • Kennis van en nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
 • Rijbewijs B.

Organisatie

Neo-Mundo is een consultancy- en searchbureau specifiek voor de zorg en wordt gerund door 15 consultants. Wij hebben de ambitie om eind 2025 gegroeid te zijn tot een organisatie van 40 consultants verspreid door heel Nederland. We zijn ambitieus, creatief, inspirerend, werken hard en lachen misschien nog wel harder. Neo-Mundo omarmt de principes van ‘Semco’, waarbij alle conventionele regels overboord gegooid worden. In praktijk houdt dit in dat iedereen met elkaar verantwoordelijk is voor het succes van Neo-Mundo, zonder hiërarchie. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie staan hierbij centraal. Tijdens onze maandelijkse kantoordagen staan we stil bij onze resultaten van afgelopen maand en wat ons bezig houdt komende maand, deze dag sluiten wij altijd af met een borrel. Op het jaarlijkse business retreat (in het buitenland) evalueren we afgelopen jaar en bepalen we de koers en de doelstellingen voor het komende jaar.

Wij investeren in ontwikkeling door middel van opleidingen, coaching en periodieke teamtrainingen. Neo-Mundo ondersteunt je bij het verder ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij verschil kunt maken in de zorg.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Of ben je benieuwd naar het type opdrachten dat wij doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze teampagina of de LinkedInpagina’s van onze consultants!

En uiteraard zijn wij altijd in voor een kop koffie. Bel Janine Vinders (0614954005) of Ingrid Hollander (0642102415) voor meer informatie. Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten voor 21 september. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.