Introductie

Ben jij een daadkrachtige en proactieve interim Teamleider en op zoek naar een nieuwe opdracht in een inspirerende omgeving? Wil jij jouw leidinggevende talent inzetten om de patiëntenzorg te blijven verbeteren? Ben jij flexibel en creatief in het vinden van oplossingen en per direct beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (AVL) zijn wij per direct op zoek naar een inspirerende teamleider. Samen met jouw collega-teamleiders werk je op een van de verpleegetages van het ziekenhuis waar je leiding geeft aan een chirurgische verpleegafdeling. Patiënten worden verpleegd binnen de specialismen mamma, lever, upper GE, melanoom, sarcoom, long en hoofd hals.

Het Antoni van Leeuwenhoek kent 3 verpleegafdelingen. Elke afdeling bestaat uit 3 vleugels, met ieder een eigen teamleider, en heeft 54 bedden. Voor één van deze vleugels is er ruimte gekomen voor een interim Teamleider. Het team bestaat uit (oncologie)verpleegkundigen, oncologieverpleegkundigen in opleiding, HBO-V stagiairs, verzorgenden, afdelingsassistenten en secretaresses. Het team bestaat uit zo´n 20 FTE.

Concreet houdt het in dat je:

  • samen met jouw collega-teamleiders een belangrijke bijdrage levert aan het bepalen van de koers van jouw team;
  • je bezig houdt met het managen van de (bedrijfs)processen en operationele taken zoals capaciteitsplanning;
  • een coachende en verbindende rol hebt naar de medewerkers om hun in hun kracht te zetten;
  • een centrale rol speelt binnen innovatieve projecten en zorg je voor continuïteit in de kwaliteitsmanagementsystemen.

Aanbod

Een uitdagende opdracht voor 32-36 uur per week in een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer voor met een looptijd tot het einde van dit kalenderjaar.Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in de zorg (ziekenhuis);
  • Verpleegkundige achtergrond aangevuld met een management opleiding is een pré;
  • Jij hebt een coachende en verbindende houding en werkt vanuit creativiteit en daadkracht om het team te inspireren;
  • Affiniteit met de oncologische zorg;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Organisatie

Het Antoni van Leeuwenhoek is een oncologisch gespecialiseerd ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam. Het AVL is landelijk bekend door de goede patiëntenzorg en innovatie in de strijd tegen kanker. Vanuit hun visie werken zij gezamenlijk toe naar de best mogelijke behandeling op maat en de ziekte niet langer dodelijk te laten zijn.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Interim Teamleider. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Josi Klomp, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.