Introductie

Ben jij een verbindende leider, die medewerkers in hun kracht zet, maar ook coacht op eigen verantwoordelijkheid? Ben je in staat te sturen op processen en te zorgen voor nog meer samenwerking, efficiency en kwaliteit? En ben jij daadkrachtig, maar tegelijkertijd tact- en begripvol?

Dan is ZANOB op zoek naar jou!

Functie

Als teamleider farmaceutische bereidingen en logistiek bij ZANOB ben je, onder verantwoordelijkheid van de procesverantwoordelijke ziekenhuisapotheker VTGM, verantwoordelijk voor de leiding en organisatie van de afdeling Farmaceutische Bereidingen (15 fte) en afdeling Logistiek (11,5 fte). Het team farmaceutische bereidingen bestaat uit apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers en zorgt voor het Voor Toediening Gereed Maken (VTGM) van cytostatica, parenterale voedingen, geneesmiddelen voor de IC en radiofarmaca. Het team logistiek bestaat uit een coördinator logistiek en logistiek medewerkers en zorgt voor het beheer van de geneesmiddelenvoorraad van de afdelingen in het ziekenhuis en de satellietapotheek.

We zijn op zoek naar een teamleider die ‘teamprocessen’ begrijpt en gewend is hierop te acteren. Je bent in staat om duidelijke kaders te stellen en te bewaken en doet dit integer maar tegelijkertijd daadkrachtig. Je herkent je in ‘afspraak is afspraak’ en communiceert afspraken helder naar alle partijen.

Naast het aansturen van de verschillende medewerkers, initieer je en zie je toe op de verbetertrajecten en tref je uitdagingen op het gebied van personeelsbeleid en (culturele) groepsdynamica. Je neemt maatregelen om de teams bereidingen en logistiek te laten functioneren op het gewenste niveau van kwaliteit binnen de beschikbare middelen.

Daarnaast herken je je in de volgende kernmerken:

• Je werkt graag samen met een diverse groep medewerkers zoals in dit geval de ziekenhuisapotheker farmaceutische bereidingen en logistiek, farmaceutisch medewerkers, apothekersassistenten, coördinator logistiek en logistieke medewerkers.
• Je bent graag zichtbaar en zorgt dat medewerkers zich verbinden aan de plannen en bijdragen aan de realisatie hiervan.
• Je bent gewend om te werken in een zich steeds verder ontwikkelende omgeving. Je neemt graag de leiding en je kunt als vanzelfsprekend veranderingen teweeg brengen en ziet hierin ook een uitdaging.
• Je bent een talent in het organiseren van (logistieke) processen evenals het aansturen en motiveren van teamleden.
• Je bent zeer kwaliteitsbewust en hebt bewezen ervaring met kwaliteitssystemen.
• Je bent adviserend, ondersteunend, empathisch en coachend, maar ook sturend daar waar nodig.

Aanbod

Een uitdagende functie voor 32–36 uur per week bij de organisatie ZANOB. De functie wordt gewaardeerd in FWG 60 CAO ziekenhuizen, waarbij het salaris maximaal € 4.378,00 bruto per maand bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je werklocatie is de Jeroen Bosch Ziekenhuisapotheek.

Functie-eisen

• HBO-werk en denkniveau en een aanvullende management of bedrijfskundige opleiding
• Minimaal 5 jaar ervaring als Teamleider bij ontwikkelende teams in de zorg, die toewerken naar steeds betere samenwerking, kwaliteit en efficiency.
• Kennis van de farmaceutische wereld is een pre.

Organisatie

ZANOB is verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Ziekenhuis Bernhoven, Zorgpark Vught en de Jeroen Bosch Apotheek. In de organisatie zijn circa 200 medewerkers werkzaam. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website: www.zanob.nl.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de functie voor ZANOB. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva Baas, consultant bij Neo-Mundo, op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.