Introductie

Wil jij je steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker? Houd jij ervan om te werken binnen een ambitieuze organisatie waar iedereen elke dag vol enthousiasme het werk aanpakt? Wil jij samen met je team de verantwoordelijkheid nemen voor alle activiteiten rond de beoordeling, begeleiding, financiering en evaluatie van onderzoeksprojecten? En ben jij een doelgerichte verbinder, ga jij voor maximale impact en haal jij voldoening uit het gezamenlijk behalen van resultaten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Teamleider Onderzoek geef je motiverend en inspirerend leiding aan zo’n 20 hoogopgeleide professionals. Jij stuurt ze aan en begeleidt ze bij het realiseren van de teamdoelen. Daarbij kunnen ze rekenen op jouw vermogen om een omgeving te creëren waarin hun kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Samen met het team Bestedingen is jouw team Onderzoek verantwoordelijk voor alle activiteiten rond de beoordeling, begeleiding, financiering en evaluatie van onderzoeksprojecten.
Binnen de afdeling Doelbesteding werken, naast jouw team Onderzoek, twee missieteams (team Minder Kanker en team Betere Kwaliteit van Leven), een team Bestedingen en een team Nieuwe Ontwikkelingen. Je bent samen met de andere teamleiders lid van het managementteam Doelbesteding en legt verantwoording af aan de manager Doelbesteding.

Kerntaken
Jij:
• Neemt alle HR-zaken, zoals functioneren, opleiden en een optimale teamsamenstelling voor je rekening.
• Zet een jaarplan op en voert dit uit, inclusief doelstellingen, begroting en werkwijze.
• Bent een kei in het invoeren en borgen van de onderzoeksstrategie volgens het Programma Onderzoek en Implementatie (PO&I).
• Maakt je rol als vertegenwoordiger van KWF waar: je investeert in relaties en netwerken.
• Bent een doelgerichte verbinder en haalt voldoening uit het gezamenlijk behalen van resultaten.

Aanbod

Als jij zoveel waarde toevoegt, dan zetten we daar graag iets tegenover. Want deze uitdagende baan bij het grootste gezondheidsfonds van Nederland heeft veel te bieden. Wat dacht je van:
• Een salaris van maximaal € 5.541,- per maand bij 38 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
• De kans om écht iets bij te dragen aan de strijd tegen kanker.
• Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.
• Een marktconforme reiskostenvergoeding.
• Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
• Goede ontwikkelingsmogelijkheden; ga jij het gesprek aan over wat jij nodig hebt?

Functie-eisen

De ideale Teamleider Onderzoek is een daadkrachtige ondernemer, die gaat voor maximale impact. Jij staat voor optimale ondersteuning van onderzoekers. Daarnaast zorg je voor een zorgvuldig en rechtvaardig besluitvormingsproces bij de toekenning van financiering door KWF. Om deze functie tot een succes te maken, heb jij verder het volgende in huis:
• Een relevante WO-opleiding, bijvoorbeeld biomedische wetenschappen, life sciences of wetenschapsbeleid. Een afgeronde promotie is een pré.
• Ruime ervaring met leidinggeven aan hoogopgeleide professionals.
• Een coachende stijl van leidinggeven. Jij bent sterk in people-management en gaat op een natuurlijke manier om met hoogopgeleide professionals.
• Een gezonde levensstijl.
Zijn de kenmerken ambitieus, vernieuwend, bouwend, doordacht en open op jou van toepassing? Dan pas je niet alleen goed in deze functie, maar ook bij KWF Kankerbestrijding.

Organisatie

KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werft KWF fondsen waarmee ze onderzoek naar kanker financiert en begeleidt.

KWF werkt op 3 manieren aan het waar maken van haar missie:
1. Het financieren en faciliteren van kankeronderzoek;
2. Het beïnvloeden van beleid;
3. Het delen van kennis.

Met ongeveer 200 mensen, elk met een eigen mening en professionaliteit, werkt KWF aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en publiek. Het kantoor vind je in Amsterdam, waar je een plek kunt uitzoeken op een van de ruime en lichte kantoorkamers.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor KWF Kankerbestrijding. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.