Introductie

Ben jij een stevige, ervaren en ondernemende Teammanager en heb jij ruime zorginhoudelijke ervaring in de (intramurale) ouderenzorg? Sta je graag dicht bij de praktijk maar kun je ook goed overstijgend van waarde zijn? Krijg jij energie van het opereren op zowel tactisch als operationeel niveau en ben je ervaren in het zorg dragen voor een efficiënte en gezonde bedrijfsvoering? En ben jij dan ook nog eens spoedig beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zware Interim Teammanager voor een ouderenzorgorganisatie in Zuid-Holland. Je komt te werken op een ontwikkellocatie waar meerdere doelgroepen cliënten wonen. Feitelijk ben je zowel teammanager als locatiemanager omdat je eindverantwoordelijk bent voor de locatie met een integrale managementverantwoordelijkheid, zowel inhoudelijk als financieel. Je werkt daarin nauw samen met de facilitair teammanager. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en de operationele aansturing van de zorgmedewerkers. Je gaat vervolgstappen zetten in de verdere professionalisering van de gastvrijheidsbenadering. Met jouw kennis zet je ontwikkelingsgerichte interventies in, gericht op steeds meer eigenaarschap voor de medewerkers en de samenwerking binnen de locatie. Je zorgt voor een fijne plek voor mensen om te verblijven en om te werken!

Aanbod

Een uitdagende en inspirerende opdracht voor gemiddeld 32 uur per week, gedurende een periode van 6 maanden, waarbij je per direct aan de slag kan.

Functie-eisen

  • Je bent bewezen succesvol als ZZP-er in de rol van zelfstandig opererend Teammanager in de intramurale ouderenzorg;
  • Je vindt het leuk om, dicht bij de operatie, je waarde en ervaring te kunnen toevoegen;
  • Jij staat stevig in je schoenen en vindt het leuk om teams in hun kracht te zetten;
  • Je bent meer dan bedreven in het sturen op een efficiënte bedrijfsvoering;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met het leggen van verbinding in een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken gestimuleerd wordt.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ouderenzorg organisatie in de regio Zuid-Holland.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Interim Teammanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marnix Jager of Eva de Groot, consultants bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door een reactie achter te laten vóór 14 februari, voorzien van korte motivatie, recent CV en scherp ZZP-tarief of salarisindicatie.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.