Introductie

Voor de ziekenhuisapotheek van AHZ in het HMC in Den Haag zijn wij op zoek naar een betrokken tijdelijk manager voor 32u-36u in de week.

Ben jij een verbindende leider, die medewerkers in hun kracht zet, maar ook stuurt op eigen verantwoordelijkheid? Ben je in staat te sturen op processen en te zorgen voor nog meer samenwerking, efficiency en kwaliteit?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

We zijn op zoek naar een stevige manager, die ‘teamprocessen’ begrijpt en gewend is hierop te acteren. Je coacht individuele medewerkers en bent verantwoordelijk voor soepel lopende werkprocessen. Je bent in staat om duidelijke kaders te stellen. Dit doe je op een integere manier en tegelijk daadkrachtig. Je herkent je in ‘afspraak is afspraak’ en communiceert helder naar diverse partijen, zoals afdelingshoofden, apothekers en procesverantwoordelijken.

Verder adviseer je de ziekenhuisapotheker over organisatorische zaken en je hebt daarbij je focus op klantgerichtheid en kwaliteit. Vernieuwingen op het gebied van zorgprocessen kun je het hoofd bieden en vertalen in beleid. Vervolgens ben je in staat om de uitvoering hiervan, samen met de ziekenhuisapothekers en het team, te realiseren.

Daarnaast herken je je in de volgende kernmerken:
•Brede en grondige kennis van ontwikkelingen en theorieën binnen het vakgebied is een pré
•Kennis van GMP, GMP-z, NIAZ en BAZ is een pré
•Je bent gewend om te werken in een zich steeds verder ontwikkelende omgeving. Je neemt graag coachend de leiding en kunt als vanzelfsprekend veranderingen teweegbrengen.
•Je werkt graag samen met professionals zoals in dit geval de ziekenhuisapothekers.
•Je bent graag zichtbaar en zorgt als vanzelfsprekend dat medewerkers zich verbinden aan de plannen en bijdragen aan het ook echt realiseren hiervan.
•Je bent een talent in het organiseren van (logistieke) processen en hebt bedrijfskundig inzicht.
•Je bent zeer kwaliteitsbewust en hebt bewezen ervaring met kwaliteitssystemen.
•Je stimuleert en coacht medewerkers om respect te hebben voor anderen en voor zichzelf, en dat respect uit te dragen in hun gedrag.
•Je bent adviserend, ondersteunend en coachend, maar ook sturend daar waar nodig.

Aanbod

Dan bieden wij deze uitdagende opdracht, in eerste instantie tot januari/februari 2018, waarin je op tijdelijke of interimbasis een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een veranderende en verbeterende organisatie.

Functie-eisen

•HBO- WO werk en denkniveau en een aanvullende management of bedrijfskundige opleiding.
•Minimaal 5 jaar ervaring als Teamleider of manager bij ontwikkelende teams in de zorg, die toewerken naar steeds betere samenwerking, kwaliteit en efficiency.
•Kennis van de farmaceutische wereld is een pre.

Organisatie

Apotheek Haagse Ziekenhuizen (AHZ) biedt farmaceutische zorg aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen.

Als manager van de apotheek ben je verantwoordelijk voor de leiding en organisatie van de ziekenhuisapotheek in het HMC, een ziekenhuis met drie locaties in Den Haag. Het team bestaat uit apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers en is verantwoordelijk voor veilige en doelmatige farmaceutische patiëntenzorg.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Neo-Mundo. 010-7600985 of info@neo-mundo.nl

Solliciteren kan door zo spoedig mogelijk maar in ieder geval vóór 8 november een motivatiebrief met CV en een (ZZP)tarief- of salarisindicatie achter te laten via de button solliciteren rechts onderin.

De eerste gesprekken vinden plaats bij Neo-Mundo in Rotterdam. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.