HR abonnement

Door de HR expertise van All Human te combineren met de zorg expertise van Neo-Mundo ontstaat er een unieke formule: het HR-abonnement speciaal voor de zorg. Dit HR abonnement biedt ondersteuning op maat bij alle vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. Wij bieden HR-professionals die affiniteit én ervaring hebben met de zorg. Zij ondersteunen jouw organisatie op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau! Afhankelijk van je wensen kunt je ons tegen een vast tarief op elke gewenste locatie en elk gewenst moment inzetten. Wij zijn graag de expert, adviseur of manager. Jij bepaalt wat je wenselijk en nodig acht.

Loopbaancoaching

Met een luisterend oor of een persoonlijk advies is een loopbaancoach in sommige gevallen de juiste weg om medewerkers weer in hun kracht te kunnen zetten, wanneer zij vastlopen in een huidige functie of bij het herplaatsen na een reorganisatie.

Soms is het belangrijk dat medewerkers zichzelf opnieuw uitvinden door een persoonlijke verandering of een verandering binnen de organisatie. In die gevallen is een loopbaancoach een oplossing, waarbij de medewerker uitgebreid geholpen en gehoord wordt.

Onze loopbaancoaches denken altijd in mogelijkheden en oplossingen die zoveel mogelijk binnen de wensen van de medewerker en/of organisatie liggen. Door hun ervaring binnen de zorg, zijn zij als geen ander op de hoogte van de mogelijke veranderingen en ontwikkelingen in een organisatie. En daarmee ook wat er nodig is aan kwaliteiten bij de medewerkers. Door hun verfrissende blik op vraagstukken zijn ze iedere dag weer van grote meerwaarde voor de zorg en de ontwikkeling van betrokken medewerkers.

Neo-Mundo werkt niet alleen met de eigen consultants, maar ook samen met gespecialiseerd HR-bureau All Human om voor iedere organisatie de passende dienstverlening te kunnen bieden. Van een persoonlijke coach, tot het afnemen van assessments en het coachen van teams en managers.

Door deze vorm van ondersteuning kunnen medewerkers ook duurzaam geholpen in het maken van keuzes en stappen in hun carrière.

Neem contact met ons op